fbpx
FLEXRA logo horizontal white
Blob light yellow to medium yellow

Film och foto

Blob light blue to medium blue
Blob light yellow to medium yellow
Blob light blue to medium blue

Stilla och i rörelse - film och foto för ditt företag

film och foto

Vi erbjuder ett rikt utbud av tjänster som ger dig de högkvalitativa visuella tillgångar du behöver för att påverka med din marknadsföring, online eller i tryck. Med chefsporträtt för din webbplats, matfoton värdiga att delas på era sociala medier, iögonfallande arkitekturfotografering för dina broschyrer, eller lockande produktfoton för din katalog. Utforska våra film- och fototjänster nedan.

Film och foto konsultation

Konsultation

Att hitta den mest strategiska och genomtänkta inställningen till dina film- och fotokampanjer och marknadsföring är avgörande för dess framgång. Flexras expertis inom film och fotografi gör oss till ett smart val för att konsultera dig om allt som hör till film- och fotoproduktion.

Film och foto drone

Film och foto med Drone

Populariteten, tillväxten och nu nödvändigheten av flyg- och drönarvideo gör den till en viktig del av dina film- och fotoprojekt. Som ett FAA-certifierat företag kan vi tillhandahålla de högkvalitativa flyg- och drönarvideolösningarna som du behöver för att visa upp ditt företag i bästa ljus.

Film och foto företagsfotografering

Företagsfotografering

För allt från chefsporträtt till företagskulturbilder kommer Flexras expertis inom företagsfotografering att fånga ditt företags personlighet på ett unikt och professionellt sätt. Företagsfotografering är avgörande för din företagswebbplats och försäljningsmaterial och vi ser till att ditt företag fångas i bästa ljus.

Film och foto produktfotografering

Produktfotografering

Kunder vill se en produkt innan de köper den och högkvalitativ produktfotografering är avgörande för det. Flexra produktfotografering ger dig exakta bilder för att visa din produkts värde för kunderna med exakta detaljer.

Film och foto filmproduktion

Film- och Videoproduktion

Ibland kräver dina marknadsföringsinsatser en mer robust ljud- och videokampanj. Vi befinner oss i en tid där sändning av video på webben har blivit en lika utbredd praxis för den professionella såväl som gemene man. På Flexra kan vi producera spännande video från filmer du redan har, eller från stockfilmer som du finner lämpliga för ditt företag. Våra redigeringsmöjligheter gör att vi kan producera effektiva och innehållsrika videor för att ta din marknadsföringskampanj till nästa nivå.

Film och foto sociala medier

Foto och film för Sociala Medier

Tillväxten av sociala medier och marknadsföring på sociala medier under de senaste åren har varit centrerad kring video. En stark social media-video från Flexra ger dig verktygen för att nå din publik med effektfull marknadsföring på ett kostnadseffektivt sätt.

Jag vill veta mer
Jag vill veta mer om: *