fbpx Skip to content

Mobile Device Management MDM

Kontakta oss

Fält markerade med * är obligatoriska

  Jag vill veta mer om:*

  Sidan är skyddad av reCAPTCHA från Google och Sekretess och Villkor gäller.

  Mobile Device Management MDM

  Vi hjälper dig att säkra, styra, automatisera och hantera dina mobila enheter kostnadseffektivt. Vi har den enklaste och effektivaste MDM plattformen på marknaden.

  Vad är Mobile Device Management?

  Mobile Device Management (MDM) är ett måste i ett företag idag. Det är en molnlösning som hanterar i operativsystemen för smartphones, surfplattor eller bärbara datorer och ger säkerhet, datakontroll och analys samt ökar effektiviteten genom automatisering över hela organisationen. Med FLEXRA Mobile Device Management kan du komma igång med företagsmobilitet på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

  Säkerhet

  Säkerställa datasäkerhet och överensstämmelse genom att tillämpa säkra lösenord, skärmlås, profiler, containrar och e-postmeddelanden och genom att kryptera allt konfidentiellt innehåll.

  Kontrollera

  Få fullständig kontroll över konfigurationer, installationer och analyser för att begränsa eller direkt använda program, spåra plats, förbättra rapportering och inventariesystem

  Automatisering

  Automatisera utrullningar av nya enheter, implementering av företagspolicy, inklusive taggning och plattformsintegrationer kompletterade med Miradore API.

  Mobile Device Management skärmar

  Multitenancy

  Hantera flera webbplatser, användare och webbplatsanalyser från den centrala portalen. Igångsättning av nya platser i systemet är enkelt genom att kopiera konfigurationer.

  Vilken plattform jobbar du med?

  Android

  Hantera Android-smarta telefoner och -tabeller, inklusive nollkontaktinloggning, Android Enterprise-arbetsprofilbehållare och företagsspecifik Google Play-butik.

  Apple iOS

  Utrullning via (DEP) och möjliggör volyminköp (VPP), säker e-post för iOS på iPhones och iPads.

  Windows

  FLEXRA MDM stöder Azure Active Directory-registrering, MSI-applikation, Windows-uppdateringar och WiFi-konfiguration.

   Jag vill veta mer om:*

   Sidan är skyddad av reCAPTCHA från Google och Sekretess och Villkor gäller.