fbpx
FLEXRA logo horizontal white
Bild från Flexra:s byggsupportsportfolio

Byggportalen

SEHED Tresson AB
2022–
WordPress
Elementor, HTML, CSS
Webbdesign, Webbutveckling, Shop, SEO, GDPR, Logo

Beskrivning

Byggportalen är en webbplats som innehåller beställningsportal och ärendehantering för företag.

Vi samarbetar här med SEHED Tresson AB, en totalleverantör av utvändiga arbeten på fastigheter; de renoverar, reparerar och skapar nytt. De erbjuder allt inom fasader, fönster, balkonger, tak, solceller och utvändigt måleri.

Tekniken

Sidan är byggd i WordPress och innehåller en specialbyggd shop, där de boende kan skräddarsy sina balkonger innan renovering. Detta innefattar bland annat inglasningar, markiser, extra eluttag etc.

För en vanlig besökare, så finns inte så mycket information att hämta, egentligen. Det är först när de loggat in som de får tillgång till alla funktioner på webbplatsen – göra beställningar, sköta om sitt konto osv.

Roller och grupper

Då flera olika projekt är igång samtidigt, har mycket fokus varit på indelningen med Roller och Grupper, då vi behövt kunna skilja de olika fastigheterna och de olika faserna åt. Varje boende som loggar in skall bara kunna se den eller de balkonger som är aktuella för dem och kunna skräddarsy efter sina önskemål.

Betalning

Betalningarna sker i samarbete med Klarna.

Utökningar

När ett byggprojekt är avslutat, behövs olika listor på vilka som har beställt vad, så att kunden kan skicka listor till underleverantörer. Detta så att dessa kan tillverka exempelvis rätt antal glas för inglasningar eller rätt antal markiser och rätt färg.

Detta är gjort så att kunden själva kan logga in och ta ut de listor de behöver.

Det finns även en funktion för att kunden ska kunna skicka manuell beställningsinformation till de boende efter att de gjort en beställning, med skräddarsytt innehåll.

När de boende beställer har vi även kopplat på ett BankID för att kunna bekräfta att det är rätt person som gör beställningen.

Design

#0f6a3a
rgba(15,106,58,1)
#42464e
rgba(66,70,78,1)
#42464e
rgba(66,70,78,1)
Montserrat
Montserrat
Montserrat